Faciliteiten in

de Sauna

Restaurant, opgietingen,
GGD & nog veel meer

Muzieksauna

Dit is onze warmste sauna. Hij staat altijd tussen de 75 en 80 graden en heeft een open uitstraling vanwege de grote ramen aan de voor- en zijkant. De sauna is ideaal om te ontspannen, heeft een eigen geur en door de muziek kun je heerlijk ontspannen maar ook zien wat er elders in de sauna gebeurt.

lees meer

Loungeruimte

Eén van de meest geliefde plekken in de sauna is de loungeruimte. Om onze sprookjesboom heen kun je je terugtrekken op de zachtlederen loungebanken. Hier trekken mensen zich terug om met elkaar te praten, iets te lezen of om te zien wie er allemaal langs lopen. Ben je vermoeid dan moet je niet op de loungebanken gaan liggen want we garanderen je dat je in slaap zult vallen vanwege het comfort, de achtergrondmuziek en vooral de ontspannen ambiance.

lees meer

Restaurant

Ons restaurant heeft een veelzijdige functie. Voor de meeste gasten is het een plek om bij te komen of om in contact te komen met andere gasten. Het biedt plek aan 60 gasten die willen eten dus wachten op een tafel is zelden nodig. De kaart wordt meerdere keren per jaar gewisseld en we bieden onze gasten graag het comfort en de luxe die andere sauna’s ook kennen. Dus bij ons geen magnetronmaaltijden of lange wachttijden. Komt u doordeweeks en moet u voor uw werk het een en ander regelen? Geen probleem. U kunt gratis gebruik maken van de wifi en aan uw tafel doen wat voor u van belang is.

lees meer

Biosauna

Dit is onze grootste sauna. Hier doen we de opgietingen. 2 Keer per dag. De biosauna kenmerkt zich door lage temperaturen met een hogere luchtvochtigheid. In combinatie met de luchtvochtigheid voelt deze sauna veel warmer aan dan in werkelijkheid is. Vaak gebruiken we hier fruitgeuren zodat gasten zich optimaal kunnen ontspannen en met een fris en fruitig gevoel de sauna verlaten.

lees meer

Infrarood

Deze sauna moet je echt zien te vinden. Vaak vinden gasten de infraroodsauna niet bij de eerste keer. We gaan nu ook niet zeggen waar hij gesitueerd is want het is veel leuker om het zelf te ontdekken. Het is een kleine sauna die ruimte biedt aan maximaal 4 personen. De infraroodsauna is één van de meest effectieve sauna’s als je last hebt van je gewrichten of spieren. Echt een absolute aanrader!

lees meer

Opgooien in de Sauna!

Op een andere manier kennis maken met een sauna? Dat
kan. Elke dag van zondag tot en met donderdag om 17.00 uur (vrijdag en zaterdag om 18:00 uur ipv 17:00 uur) en om 19.30 uur, (uitgezonderd zondag) zal er in Steamworks een sessie ‘opgooien’ gehouden worden.

‘Opgooien’ is een sessie van ongeveer 2 x 8 minuten in onze Bio sauna. Doordat je in een korte tijd enorm gaat zweten gaan je poriën open, zodat afval- en gifstoffen je lichaam kunnen verlaten. Dit doen we met behulp van heerlijke oliën.

Na ongeveer 8 minuten verlaten we de sauna om ons lichaam op temperatuur te komen en om bijvoorbeeld je lichaam met scrub zout in te scrubben en een koele versnapering te nuttigen, om vervolgens de volgende sessie in te gaan. Dit alles onder toezicht van een medewerker van Steamworks.

Kom tot rust en laat je lichaam ontspannen.

Aanwezigheid GGD

Jonger dan 27 jaar, nog nooit eerder bij een GGD getest en/ of gevaccineerd tegen hepatitis B?

Dan ben je van harte welkom op ons spreekuur.

Valt u niet onder deze doelgroep dan bent u van harte welkom bij de GGD in uw eigen regio.

De GGD is aanwezig tussen 17:30 en 20:30 uur op:
29-03-2019
28-06-2019
27-11-2019