Corona update

Corona update: Wij zijn tot nader order gesloten!


Update

Wij blijven tot in ieder geval 20 april gesloten door de landelijke lockdown. Op 13 april is een volgende persconferentie en horen we wat er weer mogelijk is vanaf 20 april.

  • Wegens de huidige corona-maatregelen, zijn vouchers en rittenkaarten tijdelijk niet te gebruiken. Deze worden met twee maanden verlengd na vervaldatum.

Online gezondheidscheck

Vanwege het coronavirus zijn wij door de Rijksoverheid verplicht jou een aantal gezondheidsvragen te stellen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van zowel de gasten als voor de medewerkers.
Om hierbij alle zorgvuldigheid te betrachten, jouw privacy te waarborgen én onnodig oponthoud bij de ingang te voorkomen, vragen wij jou om online de verplichte gezondheidscheck in te vullen. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. Bezoek met je mobiele telefoon de Online Gezondheidscheck en toon na het doorlopen van alle vragen ons het beeldscherm met daarop het resultaat van deze check. Indien je niet beschikt over een mobiele telefoon tijdens jouw bezoek geef dit aan bij de medewerker aan de balie, deze zal de vragenlijst met je doornemen. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Online Gezondheidscheck