Corona update

Corona update: CoronaCheckApp


Update 25/09/2021

Om toegang te krijgen tot de sauna, vragen wij elke gast om een coronatoegangsbewijs. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testbewijs zijn. Alleen op de donderdag is een coronatoegangsbewijs niet van toepassing. Op die dag hanteren wij de 10m² per bezoeker en blijft de 1,5m wel van kracht. 

Vanaf nu is het niet meer verplicht om een reservering te maken voor de sauna. Kaarten kunnen online gekocht worden of aan de deur. Daarnaast is het dragen van een mondkapje optioneel in ons pand. 

Online gezondheidscheck

Vanwege het coronavirus zijn wij door de Rijksoverheid verplicht jou een aantal gezondheidsvragen te stellen. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van zowel de gasten als voor de medewerkers.
Om hierbij alle zorgvuldigheid te betrachten, jouw privacy te waarborgen én onnodig oponthoud bij de ingang te voorkomen, vragen wij jou om online de verplichte gezondheidscheck in te vullen. Je wordt tevens gewezen op de geldende richtlijnen. Bezoek met je mobiele telefoon de Online Gezondheidscheck en toon na het doorlopen van alle vragen ons het beeldscherm met daarop het resultaat van deze check. Indien je niet beschikt over een mobiele telefoon tijdens jouw bezoek geef dit aan bij de medewerker aan de balie, deze zal de vragenlijst met je doornemen. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Online Gezondheidscheck